Startpagina
Algemene informatie
Wat is DERIA
Hoe werkt het DERIA verwarmings systeem
Toepasbaarheid
Waar kun je het toepassen
Montage
Hoe wordt het gemonteerd
Vragen
Veel gestelde vragen (FAQ)
Referenties & Foto's
Referenties & Foto's van DERIA
Afdrukken
Afdrukken Downloaden
Interessante Links
Interessante websites
DERIA Nederland
Het bedrijf DERIA Nederland
Contact
Contact informatie DERIA Nederland
Overzicht
Zoeken in de site

duurzaam | innovatief | voordelen | mogelijkheden | traditionele vloerverwarming


Wat is DERIA

Hoe werkt het DERIA verwarmings systeem.

Het DERIA-systeem werkt met aluminium lamellen die op verwarmingsbuizen gemonteerd worden (vastklikken). De buis draagt warmte over op de lamellen en deze geven vervolgens stralingswarmte af. Door het grote stralingsoppervlak ontstaat een behaaglijke warmte.Een regelunit (voor de watertemperatuur, met een elektrisch aangedreven circulatiepomp) is niet nodig. De aanvoertemperatuur kan tussen de 35 en 90+°Celsius liggen, omdat het systeem vrij kan uitzetten en krimpen.

Het systeem is wat aansluiten betreft vergelijkbaar met een CV radiator. Op de aanvoerleiding komt een (thermosstatische) afsluiter en op de retourleiding een regelafsluiter (voetventiel) om de doorstroming te regelen.
Door de doorstroming regelen kan de vloeroppervlakte temperatuur begrensd worden, zodat deze niet boven de toegestane waarde (woonkamer 29°Celsius) uitkomt.

Met het DERIA-verwarmingssysteem kan vloer-, wand- en plafondverwarming gerealiseerd worden. Afwerking met materialen naar keuze, zoals hout, parket, laminaat, vinyl, marmoleum, tapijt, tegels, natuursteen, gietvloeren, metselwerk, gipswanden of gipsplafonds, etc., etc.

Het DERIA-systeem is: Innovatief, Duurzaam, Energiebesparend en Onderhoudsvrij.

Copyright DERIA 2007 - webdesign: DeFilmMaker.nl